't Kooike
ASAP A

Wedstrijdverslag

Totale offday, jammer, ook voor de supporters

Kevin en Wim gekwetst, Arne geschorst, Jonas maandagziek. Gelukkig is Yuri terug in doel en kan Sander het terrein weer op. Yannick en Dries komen de vaste waarden Jorg, John en Jeroen vervoegen. De tweede ploeg had supporters bij en dus hoopte de ganse club op een mooie overwinning. Forfait had 9 punten (uit 7 matchen) en wij 7 dus er zat een haasje-over in. Niet dus!

We beginnen ongelukkig als een afgeweerd schot voor de voet van een bezoeker valt: 0-1 na 5 minuten. Yuri zal vandaag weer serieus aan de bak mogen. In de eerste helft voorkomt hij al 7 doelpunten. Wij hebben een paar kansjes: Yannick naast, Jeroen op de keper. Balverlies na 15 minuten leidt naar 0-2. Yannick op de keper, Jeroen ook. Geen verdediging zorgt voor 0-3 in minuut 20 en 0-4 twee minuten later. Net voor rust kan Yannick een pas onderscheppen, hij vindt Jeroen die Sander laat scoren aan de tweede paal. 1-4

De tweede helft starten we nog met goede intenties, hakje van Yannick gaat naast, Sander knalt op de keper. Als Yuri gevraagd wordt om mee aan te vallen gaat het mis. De verre lob in het lege doel is 1-5 na 27 minuten. Op zijn lijn blijft Yuri al het mogelijke en soms ook het onmogelijke doen om doelpunten te voorkomen. Alweer 7 reddingen in die tweede helft! Schoten van Jorg en Yannick vliegen naast. Een vrijschop van de bezoekers vliegt in de winkelhaak: 1-6. Een verre bal van John rolt nipt naast het lege doel. De tegenaanval levert de 1-7 op. Kansjes voor Sander en Jorg, maar net niet. Onze corner wordt onderschept en het staat 1-8 na 35 minuten. De kopjes, die al hingen, gaan nog lager. We staan nog wel op het terrein maar … Jorg bedient John die de lat treft, dichter komen we niet meer bij een doelpunt. Zelfs een paar uitbraken met drie tegen twee lopen telkens mis. De bezoekers diepen hun voorsprong verder uit naar een beschamende 1-12.

Wedstrijd om snel te vergeten en hopen dat we de ploeg terug voltallig en op de rails krijgen.