2 Recre A 
24 oktober 2023, 22:00
Poland team
4 - 2
ASAP A
HT: 3 - 2
Rode Loop
ASAP A

Wedstrijdverslag

Poland rolt de rode loper niet uit voor ons

Vandaag trekken we naar de Rode Loop in Merksem en is onze tegenstander Poland Team. Hopelijk kunnen we terug aansluiten met de 3 punten. 

De match begint evenwichtig en gaat goed op en neer. Wanneer de thuisploeg een corner krijgt leggen ze deze achteruit, Arne staat te ver van zijn man en ze knallen in de korte hoek binnen 1-0. Na een paar afstandschoten van ons moeten we opletten voor de counters. De 2-0 komt er ook op zo’n counter met een ongelukkige interventie van Yuri, die in al zijn enthousiasme de bal in eigen goal duwt. Jammer en een kleine tik, maar we hebben niet het gevoel dat we echt onder liggen. Arne krijgt de bal achteraan aangespeeld en loopt door het midden richting de goal en knalt de 2-1 binnen. Jorg trapt een keer op de lat, Wim op een vrije trap met een hakje net naast en ook Kevin probeert het geregeld vanuit de 2de lijn. Wederom krijgen we een counter tegen en volgen we niet genoeg mee, ze spelen het goed uit en de 3-1 is een feit. We blijven ons in de wedstrijd knokken en de bal komt via de kluts bij Wim terecht die op de goede plaats staat en zijn 3de goal van het seizoen binnentrapt 3-2. Dit was ons laatste wapenfeit voor de rust en hopelijk kunnen we de situatie nog omkeren.

We krijgen al snel een vrije trap tegen op een gevaarlijke plek (wat echt geen fout was van John). We zitten duidelijk even in de hoek waar de klappen vallen en de vrije trap gaat door de opengaande muur (John en Arne) en het staat 4-2. Yuri houdt ons meerdere keren recht, maar ook wij krijgen echt wel kansen. Vanuit de 2de lijn hebben vooral Jorg en Kevin net geen meeval, een penaltyfout op Wim die niet gefloten wordt en Jonas alleen op de keeper maar hem niet kan passeren. Al bij al zeker geen slechte match en het verschil was echt niet zo groot, maar het geluk van ons kampioenenjaar ontbreekt momenteel wel een beetje. 

Nu een weekje rust en hopelijk knallen we dan terug in de beker. Met de juiste mentaliteit en iets meer loopvermogen kunnen we zeker nog een rol van betekenis gaan spelen, dus hoofden leeg en hop naar de volgende!

Opstelling

Naam GLS AST CS Kaarten
1
2
3 1
4
5
6 1
7
8