2 Recre A 
9 oktober 2023, 22:00
De Knokkers
8 - 2
ASAP A
HT: 2 - 2
Peerdsbos
ASAP A

Wedstrijdverslag

Zaalvoetballes in het Peerdsbos

Maandagavond 22u start van de match in het Peerdsbos. Hopelijk zijn we allemaal nog wakker om onze aansluiting met de top van het klassement niet te verliezen. Vandaag is ook onze trouwe president aanwezig om ons aan te moedigen, dus zijn we het wel verplicht om ons beste beentje voor te zetten.

Het wordt ons al snel duidelijk dat we het vandaag niet cadeau gaan krijgen. De tegenpartij speelt met een stevig blok en ze komen er voetballend geregeld sterk uit. Na een paar waarschuwingsvoorzetten die altijd net voorlangs gingen, is het op minuut 6 dan toch raak voor de thuisploeg. Mooie tegenaanval en bal mooi voorgetrokken naar de 2de paal en Yuri is kansloos, 1-0.

We proberen er ook geregeld wel iets tegenover te zetten, maar hun blok staat echt wel op punt. In minuut 9 verovert Arne de bal aan de middelijn, dribbelt alles en iedereen, inclusief de keeper en maakt 1-1 gelijk. Wederom krijgen we rond minuut 13 een tegenaanval tegen die weer wordt voorgetrokken richting de 2de paal, waar wederom iemand moederziel alleen staat om de 2-1 binnen te tikken. Desondanks blijven we volhouden en proberen we ook onze kans te gaan. Minuut 19 krijgt Arne de bal en blijft iedereen aan de praat houden, draait uiteindelijk weg naar de buitenkant en trapt overhoeks binnen 2-2. We gaan rusten met een gevleide 2-2, maar hopelijk kunnen we na de rust de controle overnemen.

Het werd al snel duidelijk dat het vandaag niet voor ons zou zijn. Wanneer we eerst in minuut 2 de 3-2 tegenkrijgen na wederom een vrije man aan de 2de paal, volgt er rond minuut 9 in de 2de helft de 4-2, doordat we 2x achtereen een duel verliezen. Vanaf dit moment ging het snel en was de veer duidelijk gebroken. Ze lopen nog verder uit tot 8-2.

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat De Knokkers vandaag verdienden te winnen en ons een les in zaalvoetbal hebben gegeven, met als uitblinker nr 7 Gorrebeeck. Een stevig blok en als ploeg aanvallen en verdedigen. Vooral in dat laatste compartiment schoten we vandaag tekort. Als iedereen zijn taak doet in het verdedigend opzicht, kunnen we het nog ploegen moeilijk maken. Zo niet, zullen we nog geregeld met ons hoofd tegen de muur lopen. Ons eerste seizoen in de 2de afdeling gaat voorlopig met ups and downs, maar maandag krijgen we terug de kans om ons te herpakken tegen de D-Zaallstars.

Opstelling

Naam GLS AST CS Kaarten
1
2
3
4
5 2 Gele kaart
6
7