't Kooike
ASAP A

Wedstrijdverslag

Yuri helpt ons een ronde verder!

Over de eerste helft kunnen we kort zijn: de bezoekers zijn goed en snel, wij wisselen regelmatig en er zijn wel een paar corners maar weinig uitgespeelde kansen.

Op de 10de minuut moet Yuri een eerste keer goed plat. Schoten van  Arne, John, Sander en Wim vliegen naast of over. Mooie één-twee tussen Arne en Kevin wordt door de doelman gered. Arne knalt nog eens op de paal. De bezoekers hun vizier staat gelukkig nog niet goed afgesteld.

Juist voor de rust vinden de bezoekers toch een klein gaatje en het staat 0-1. We zullen het in de tweede helft moeten rechtzetten.

Kevin start met een mooie actie op links maar John en Jeroen kunnen net niet bij de voorzet. Yuri pakt tweemaal op rij om ons in de match te houden. Een uitbraak met Sander strandt op de doelman en een kans van Jonas wordt naast getrapt. Weer moet Yuri aan de bak, zelfs met zijn ‘bakkes’ sorry, gezicht dus. Zijn uitworp lanceert Kevin die in twee tijden toch voorbij de doelman geraakt: 1-1 na 39 minuten. De bezoekers reageren maar Yuri duwt de knal tegen de deklat. Jeroen passt op Arne, die wroet  zich tweemaal voorbij dezelfde twee verdedigers om de 2-1 binnen te duwen in minuut 43. Efkes vasthouden … niet dus: een schot verdwijnt één minuut later via het hoofd van Kevin voorbij Yuri: 2-2. Het worden penalties!

Kevin maakt de 1-0, John de 2-1, Jonas de 3-2 en Yuri pakt de derde bezoekende penalty en kroont zich tot man van de match.

Een aangename spannende bekerwedstrijd met twee sportieve ploegen.