2 Recre A 
29 september 2023, 20:00
United
3 - 3
ASAP A
HT: 2 - 1
Kattebroek
ASAP A

Wedstrijdverslag

Een avondje kaarten?!

Vandaag trekken we naar Kattenbroek te Edegem om het op te nemen tegen zvc United. 

Na de overwinning van vorige week, hopelijk vertrokken om een reeks neer te zetten. We beginnen de match onmiddellijk in ons voordeel. Fout op Arne en we krijgen al een penalty in de eerste minuut. Arne achter de bal, maar deze was duidelijk nog niet goed opgewarmd, want de keeper pakt! 

Het spel gaat goed op en neer, maar we hadden onze handen meer dan vol met de jonge gasten van United, die ook allemaal technisch onderlegd waren. De 1-0 komt er dan iets te makkelijk, wanneer Jonas nog niet goed wakker was en zijn man laat lopen. Niet veel later, volgt er weer een gevaarlijke counter, en de 2-0 wordt droog binnengetrapt. 

Vrije trap voor Asap en Wim doet de befaamde Asap op zijn eigen manier. Hij trapt hard in de muur en vindt dan Jeroen aan de 2de paal, die de aansluitingstreffer binnentikt. Eindelijk tijd voor te rusten en even te herbezinnen. Want ondanks dat we ook grote kansen hadden, stonden we weer voor een remonte. 

We begonnen de 2de helft in een ‘kommetje’ met 1 iemand diep en dit bracht al direct meer stabiliteit in onze ploeg. We proberen nu iets meer te drukken en dit lukt ook. Op de counter hebben we ons betrouwbaar sluitstuk Yuri die altijd paraat staat! Nogmaals een vrije trap voor Asap, en Arne vindt Kevin, die heerlijk met een bal achter het steunbeen afwerkt. Slim gedaan! 

Match blijft heen en weer gaan maar we hebben toch iets meer de bovenhand. Yannick alleen op de keeper af en bal via de binnenkant van de paal terug het veld in, jammer! Nogmaals een vrije trap voor Asap en weer scoren we op een stilstaande fase. Wim achter bal en hij knalt deze hard in doel! 2-3 en vasthouden nu!! 

Dit was zonder de scheids gerekend, (die al heel de match met kaarten en fouten gooide tegen ons) die uit het niets een penalty tegen fluit. Niemand heeft de fout gezien, maar United pakt dit cadeautje mooi aan… 3-3. 1 min later krijgen we nog een 10-meter trap omwille van 6 fouten, maar Arne knal deze staalhard op de keeper. 

Al bij al een eerlijke score, al had er naargelang het wedstrijdverloop meer ingezeten. 

Wel chapeau voor de sfeer en vele supporters van United! 

Opstelling

Naam GLS AST CS Kaarten
1
2 1 Gele kaart
3 1 1
4 1
5 1 Gele kaart
6
7 Gele kaart