't Kooike
ASAP A

Wedstrijdverslag

Onze eerste match in 2A … was geen succes ;-(

Afwezigen: Wim (werk), Jorg (vakantie), Arne (huwelijksreis), Sander (op zoek naar een sporttas met nr 4?). Met Yannick erbij zijn we met 6 en dat is geen luxe op dit niveau. We proberen een zone-verdediging maar dat is zoeken. Na 2 min staat het 1-0 bij gebrek aan verdedigers. Aanvallend noteren we schoten van Yannick en Kevin die naast gaan en een vrijschop-punterke dat over vliegt. Yuri staat goed op zijn lijn en pakt of duwt in corner. Na 6 minuten lobt Yannick de bal over de middellijn, Kevin ontsnapt en tikt de 1-1 door de benen van de doelman. Yuri en de deklat houden ons in de match tot een balverlies in minuut 10 ons de 2-1 kost. We krijgen die zone-verdediging stilaan onder de knie maar onze opbouw stelt weinig voor. Net voor de rust vliegt een ver schot onverwacht binnen: 3-1
De tweede helft starten we nog enthousiast met een mooie combinatie Jeroen-Jonas-Kevin maar het schot gaat voorlangs, Jonas bedient Yannick maar die besluit op de doelman De rest van de match illustreert ons gebrek aan een extra vervanger en loopvermogen. Hoeveel Yuri ook pakt, de thuisploeg tikt onverbiddellijk de score naar 8-1. Als we dan toch eens uitbreken is de laatste pas onnauwkeurig of gaan we voor eigen succes.
Benieuwd wat we volgende week gaan doen in onze eerste thuismatch.