't Kooike
ASAP A

Wedstrijdverslag

Kansen niet benut tov goals die binnen vliegen

John ziek, Kevin spaart zijn gebroken vinger nog efkes, Dries als zevende man. De bezoekers openen met een schot op de paal. Wij reageren via Wim en Jeroen naar Sander die naast mikt. Een één-tweetje tussen Jeroen en Sander eindigt in corner. Yuri pakt een eerste keer en zal dat nog negen keer doen! Schot van Jorg wordt afgeblokt. Jeroen zet een actie op met Arne en scoort de 1-0 in de 5de minuut. Knal van Jorg strandt op de doelman. Yuri pakt. Arne onderschept en bedient Jorg die (weer) door de keper wordt gestuit, zal het scenario van deze match worden. Yuri duwt in corner. Bezoekers knallen achtereenvolgens op de paal en de lat alvorens in minuut 10 de 1-1 te kunnen scoren. Een vrijschop van Arne gaat naar Jeroen die hoog over mikt. Een dropkick van Yuri gaat over de zijlijn buiten. Jeroen passt naar Arne die voorlangs knalt. In minuut 15 wordt de verdediging netjes uitgetikt en staat het 1-2. Yuri pakt weer. Arne knalt op de keper en in minuut 20 krijgen we de 1-3 ruststand tegen. Beide ploegen misten verschillende kansen en de doelmannen stonden pal.

We starten de tweede helft met een combinatie tussen Wim en Sander maar de doelman pakt. Yuri pakt tot tweemaal op rij. Jorg op de keper, Arne naast, Jeroen met een knappe verdedigende reactie en bal naar Arne, één-twee met Jorg en de aansluitingstreffer op het bord in de 28ste minuut: 2-3. Eén minuut later pakt Jeroen geel om een uitbraak te voorkomen. Schot van Jorg gaat in corner, knal van Jorg op de keper en in minuut 32 krijgen we het spreekwoordelijke deksel op de neus: 2-4. Jeroen blijft verdedigend knap werk opknappen. Yuri pakt weer uit met een mooie save. In de 36ste minuut vliegt een lage knal in onze verste hoek: 2-5 maar in dezelfde minuut antwoordt Arne met de 3-5. Daarna gaat het verkeerd: Yuri pakt een eerste schot maar is geklopt op de herneming 3-6. Kopjes gaan omlaag, lopen wordt wandelen en we krijgen drie goals tegen op evenveel minuten: 3-9 in minuut 43. De bal gaat van Jorg via Wim naar Dries die de paal viseert. Yuri heeft nog een mooie parade om nummer 10 te voorkomen. Arne trapt naar Wim die over de kruising besluit. De bezoekers laten de dubbele cijfers in de laatste minuut optekenen.

De bezoekers waren efficiënter in de afwerking, wij kwamen in afwerking en fysiek te kort maar de uitslag had mooier gekund.