ASAP A

Wedstrijdverslag

Meespelende keper heeft voor- en nadelen

Yuri is ziek en dus gaat Jorg in doel, kan hij zijn herstelde hamstring testen. Dries wil wel helpen want Sander is gekwetst en Jeroen komt later, dankjewel Dries!

De bezoekers beginnen aanvallend met twee knallen op onze doelpalen en een schot dat door Jorg in corner wordt geduwd. In de 8ste minuut is het vanuit een heel scherpe hoek en via het been van Jorg toch prijs: 0-1. Wij antwoorden met een knal van Arne, Wim trapt op de lat en Dries krijgt de afvallende bal niet in doel. De keper heeft een “redelijk” goede dropkick en treft de lat van ons lege doel. Arne ontsnapt en bedient Dries die de 1-1 op het bord zet in minuut 10. Twee minuten later leggen we de mooiste één-tijd-aanval uit het zaalvoetbalboekje op de mat, elke speler is betrokken maar de keper pakt het finale schot en legt met zijn dropkick de 1-2 binnen. Een ASAP-corner vliegt over en de keper pakt nog maar eens. Rust

Na de kampwissel is de eerste kans voor de bezoekers maar Jorg duwt in corner. Arne en Jeroen zetten een snelle één-twee op maar de doelman pakt weer. Daarna gaat het snel, wij proberen gelijk te maken en Jorg komt veel meespelen en dat pakt verkeerd uit: in minuut 29 vinden ze een eerste keer het lege doel: 1-3. Eén minuut later staat een bezoeker vrij voor het doel en staat het 1-4.  De kopjes gaan omlaag na zoveel pech en in minuut 36 maken de bezoekers 1-5 en 1-6. Een uitbraak met Arne en Dries wordt door de doelman gepareerd. Wim zet nog eens aan en bedient Jeroen, die duwt naar Arne en die vindt de doorgelopen Wim die de 2-6 laat optekenen in de 43ste minuut. Onze laatste aktie gaat van Wim naar Arne die de 3-6 eindstand kan scoren.

Ik zou zeggen: goed geprobeerd met onze meespelende keper maar die verre schoten waren er teveel aan.