Mariënborgh
ASAP A

Wedstrijdverslag

Operatie redding zit in een dipje

Vandaag trekken we naar Edegem om de degradatiestrijd tot een goed einde te brengen. Onze tegenstander van vandaag, Zenith, heeft nog geen enkel punt kunnen veroveren, terwijl wij vorige wedstrijd nog eens de 3 punten hebben kunnen binnenhalen

De eerste 5 minuten zijn zeer bepalend in deze wedstrijd. Jorg trekt een spurt na 2 minuten en zijn wedstrijd zit er jammer genoeg al op. Hopelijk valt de schade mee! Desondanks krijgen we kans na kans met onder meer Wim, Sander en Arne die de keeper niet kunnen passeren. Deze keeper kwam echt wel sterk voor de dag! En zoals het voetballend gezegde gaatwie zijn kansen niet afmaakt, krijgt het deksel op de neusLetterlijk alles wat zij naar doel trappen gaat binnen, terwijl wij keer op keer kansen blijven missen. 3-0 is dan ook het harde verdict tijdens de rust

Ondanks deze achterstand, hebben we niet het gevoel dat het onmogelijk is om deze situatie nog om te keren tot wanneer we 1 minuut na de rust een bal willen wegwerken en deze via de scheen van een tegenstrever toch in doel dwarrelt. Dan weet je dat het niet voor vandaag zal zijn. Bij een 5-0 achterstand komen we nog even terug tot 5 2 (2x Arne met assists van Kevin en Sander) maar verder dan dit komen we niet. We berusten in ons lot, met wel een sterke gemotiveerde bank vandaag. De wedstrijd kabbelt verder naar een 9-2 terwijl Yuri er ook nog enkele uit doel ranselt

Een grote kans vandaag om onze operatie redding verder te zetten, maar het mocht niet zijn ! Hopelijk maandag om 19u een nieuwe kans tegen de D-Zaalstars