't Kooike
ASAP A

Wedstrijdverslag

Afgetroefd op snelheid en jeugdig enthousiasme

We dachten vandaag nog eens punten te pakken. Bijna voltallig aanwezig en een gelijkspel uit de heenmatch waren onze argumenten om een rechtstreekse degradatierivaal aan te pakken.

We starten met een eerste vrijschop omdat Arne te stevig werd aangepakt, dat zal niet de laatste keer zijn. De vrijschop sterft in de muur. Yuri mag ook al een paar keer tussen komen. In de 7de minuut struikelt een verdediger over de bal en krijgt Jorg een schietkans, zijn schot gaat voorlangs. In de 13de minuut gaat een punterke van Jorg in corner, onze ASAP-special van Kevin wordt afgeblokt. Yuri moet tweemaal op rij de meubelen redden. Een uitbraak van Jonas op aangeven van Jeroen sterft op de doelman. Kevin bedient Jonas die weer de doelman viseert. Een actie van Arne levert nog een corner op maar de eerste helft eindigt op 0-0, het zal voor sebiet zijn.

Na de bankwissel moet vooral Yuri aan de slag, goed afblokken, in corner duwen, snel uitkomen maar in de 26ste minuut moet hij zich gewonnen geven op een laag schot: 0-1. Wim kan Jonas net niet bereiken, actie van Arne gaat voorlangs. Als hij weer wordt vastgehouden krijgen we een vrijschop maar die wordt in corner gewerkt. In de tegenaanval staat Yuri alleen tegen drie tegenstanders maar hij houdt ze van een doelpunt, knap! Jorg en Kevin worden door de keper afgestopt maar ze blijven proberen. Kevin bedient Jorg, die verschalkt zijn manneke en scoort de gelijkmaker in minuut 36. Yuri blijft goed pakken, Jonas trapt naast, Kevin bedient Arne die draait en scoort door de benen van de tegenstrever: 2-1 in minuut 39. We geloven er in en proberen vooral met John controlerend te voetballen maar het jonge geweld laat niet begaan en scoort in minuut 41 tweemaal op rij: 2-3. Onze laatste kansen zijn voor Jonas maar hij wordt tweemaal afgestopt door de doelman. Yuri krijgt nog maar eens drie aanvallers voor zich maar geeft zich weer niet gewonnen.

De titel zegt alles, hard gewerkt maar …