ASAP A

Wedstrijdverslag

Les excuses sont faites pour s’en servir

Kevin verontschuldigd, Yuri te ziek, Arne ook ziek maar aanwezig, Wim zijn knie nog niet zo soepel als gewenst. Gelukkig wou Jonathan ons depanneren met John, Jorg, Sander en Jeroen in hun gewone doen 😉

Uit onze eerste aanval puren we een vrijschop en een corner, allebei afgeblokt. Ook een dribbel van Arne vindt teveel benen onderweg. Aan onze kant moet Jonathan onmiddellijk tweemaal aan de bak. Een sleep van Sander levert een schietkans op maar gaat voorlangs. In minuut 8 moet Jonathan zich een eerste keer gewonnen geven: 0-1 maar ongelukkig genoeg staat het op 2 minuten tijd 0-3. Arne wordt tot tweemaal toe door de keper afgestopt. 0-4 in minuut 15, Jonathan schudt nog twee saves uit zijn handschoenen maar het wordt toch 0-5. Schotje van Sander wordt opgeraapt, poging van Arne wordt afgeblokt en het is rust.

Na de kampwissel duwt Jonathan een knal in corner maar in minuut 25 wordt het toch 0-6. Jorg zet een één-tweetje op met Arne en knalt mooi de 1-6 binnen. Even later krijgen we uit pure  frustratie een kopietje en staat het 2-6. We beginnen zowaar te denken dat  er wel iets tegen Stabroek te beginnen valt. John wordt vooraan onze targetman om de bal bij te houden en doet dat voortreffelijk, op een bepaald moment zelfs tussen vier tegenstanders maar dan nog krijgt hij de bal bij Jeroen. Arne knalt (weer) op de keper, Sander probeert op zijn Jorgs een één-twee maar de doelman pakt. De bezoekers blijven sneller uitbreken en afwerken en lopen verder uit naar 2-10. Over en uit.

Naast een dikke merci voor Jonathan om in ons schietkraam te willen staan ook een pluim voor een correct leidende scheidsrechter! Die mag elke match komen fluiten.